Sauces and salted-fishes for sailors. Palaeocontent analysis of Latium jars from Gallia Narbonensis’ ports
Gaël Piquès
- Fonction : Auteur
- PersonId : 745640
- IdHAL : gael-piques
- ORCID : 0000-0002-7390-046X
- IdRef : 088532852
Margaux Tillier
- Fonction : Auteur
- PersonId : 12108
- IdHAL : margaux-tillier
- ORCID : 0000-0002-5688-8673
D. Djaoui
- Fonction : Auteur
Corinne Sanchez
- Fonction : Auteur
- PersonId : 9587
- IdHAL : corinne-sanchez
- ORCID : 0000-0001-7634-9493
- IdRef : 076924408
Format du dépôt | Notice |
---|---|
Type de dépôt | Communication dans un congrès |
Titre |
en
Sauces and salted-fishes for sailors. Palaeocontent analysis of Latium jars from Gallia Narbonensis’ ports
|
Auteur(s) |
Gaël Piquès
1
, Margaux Tillier
2, 1
, D. Djaoui
, Corinne Sanchez
1
1
ASM -
Archéologie des Sociétés Méditerranéennes
( 86793 )
- Route de Mende
Université Paul Valéry-Montpellier 3
34199 MONTPELLIER Cedex
- France
2
UMR ISEM -
Institut des Sciences de l'Evolution de Montpellier
( 29770 )
- Place E. Bataillon CC 064 34095 Montpellier Cedex 05
- France
|
Langue du document |
Anglais
|
Vulgarisation |
Non
|
Comité de lecture |
Oui
|
Invité |
Non
|
Audience |
Internationale
|
Actes |
Non
|
Titre du congrès |
18th Meeting of the Fish Remains Working Group (FRWG). Fishing through time – Archaeoichthyology, biodiversity, ecology and human impact on aquatic environments
|
Date début congrès |
2015-09-28
|
Date fin congrès |
2015-10-03
|
Ville |
Lisbon
|
Pays |
Portugal
|
Domaine(s) |
|
Organisateur du congrès |
|
Loading...