The gastronomic meal of the French through the tweets of Michelin star-rated chefs: characterization of the cultural heritage, and extraction of techniques and professional gestures - HAL Accéder directement au contenu
Communication dans un congrès Année : 2019

The gastronomic meal of the French through the tweets of Michelin star-rated chefs: characterization of the cultural heritage, and extraction of techniques and professional gestures

Fichier principal
Vignette du fichier
CMC Longhi et al.pdf ( 764.17 Ko ) Télécharger
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02996735, version 1 (23-04-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02996735 , version 1

Citer

Julien Longhi, Zakarya Després, Claudia Marinica, Marcilhac Vincent, Felipe Diaz-Marin. The gastronomic meal of the French through the tweets of Michelin star-rated chefs: characterization of the cultural heritage, and extraction of techniques and professional gestures. 7th conference CMC and Social Media Corpora for the Humanities,, Sep 2019, Cergy-Pontoise, France. ⟨hal-02996735⟩
59 Consultations
0 Téléchargements
Dernière date de mise à jour le 28/04/2024
comment ces indicateurs sont-ils produits

Partager

Gmail Facebook Twitter LinkedIn Plus