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Autre publication scientifique Année : 2022

Adam Maurizio’s History of Plant Food. A Resource for Today

Résumé

Book review of: Dr Adam Maurizio, Histoire de l’alimentation végétale. Depuis la Préhistoire jusqu'à nos jours, translated from German into French by Ferdinand Gidon, Introduction et commentary by Michel Chauvet, Preface by Claude Aubert, Paris, Ulmer, 2019 (facsimile of the French edition, Payot, 1932), in the Collection "Vieilles Racines et Jeunes Pousses", 688 p. Erratum : Dans le § 10, consacré au couscous, il faut lire à la 3e ligne : … wheat flour, maize, sorghum or BARLEY.

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halshs-03716482, version 1 (07-07-2022)

Identifiants

  • HAL Id : halshs-03716482 , version 1

Citer

Monique Chastanet. Adam Maurizio’s History of Plant Food. A Resource for Today. site Pl@ntUse, 2022. ⟨halshs-03716482⟩
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Dernière date de mise à jour le 20/04/2024
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