Influence of pressurised cryogenic nitrogen technology on Arthrospira platensis (spirulina) preservation during storage - HAL Accéder directement au contenu
Article dans une revue International Journal of Food Science and Technology Année : 2020

Influence of pressurised cryogenic nitrogen technology on Arthrospira platensis (spirulina) preservation during storage

Loading...
Fichier non déposé

Dates et versions

halshs-03063698, version 1 (14-12-2020)

Identifiants

Citer

Elvis Maujean, Stéphane Desobry, Guillaume Gillet, Nicolas Poupard, Isabelle Desjardins‐lavisse, et al.. Influence of pressurised cryogenic nitrogen technology on Arthrospira platensis (spirulina) preservation during storage. International Journal of Food Science and Technology, In press, 56 (5), pp.2443-2451. ⟨10.1111/ijfs.14876⟩. ⟨halshs-03063698⟩
56 Consultations
0 Téléchargements
Dernière date de mise à jour le 21/04/2024
comment ces indicateurs sont-ils produits

Altmetric

Partager

Gmail Facebook Twitter LinkedIn Plus