Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Emprunts et internationalismes dans l'allemand de la gastronomie

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

Cited literature [27 references]  Display  Hide  Download

https://halshs.archives-ouvertes.fr/halshs-02483870
Contributor : Maurice Kauffer <>
Submitted on : Tuesday, February 18, 2020 - 8:45:28 PM
Last modification on : Thursday, February 25, 2021 - 9:54:05 AM

Files

article-Kauffer.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : halshs-02483870, version 1

Collections

Citation

Maurice Kauffer. Emprunts et internationalismes dans l'allemand de la gastronomie. Kauffer, Maurice / Keromnes, Yvon / Cadeddu, Joseph (éds). La gastronomie à l’ère numérique – Regards linguistiques et économiques sur l’Allemagne, la France et l’Italie, Stauffenburg, pp.33-54, 2019. ⟨halshs-02483870⟩

Share

Metrics

Record views

16

Files downloads

74