Service interruption on Monday 11 July from 12:30 to 13:00: all the sites of the CCSD (HAL, EpiSciences, SciencesConf, AureHAL) will be inaccessible (network hardware connection).
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Comment le tourisme permet-il la valorisation du secteur du cacao ? L’exemple de La République dominicaine et du Costa Rica

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

Cited literature [78 references]  Display  Hide  Download

https://halshs.archives-ouvertes.fr/halshs-02277928
Contributor : Laura HENRY Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, September 4, 2019 - 8:29:47 AM
Last modification on : Tuesday, March 8, 2022 - 12:31:41 PM
Long-term archiving on: : Wednesday, February 5, 2020 - 7:30:20 PM

File

Article version publiée.pdf
Publisher files allowed on an open archive

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - NonCommercial - NoDerivatives 4.0 International License

Identifiers

Citation

Laura Henry. Comment le tourisme permet-il la valorisation du secteur du cacao ? L’exemple de La République dominicaine et du Costa Rica. IdeAs : idées d'Amérique, Institut des Amériques (France), 2018, ⟨10.4000/ideas.4174⟩. ⟨halshs-02277928⟩

Share

Metrics

Record views

62

Files downloads

83