Food Safety policy in a time of Technofoods : Risk, Governance and Legal Issues of nanofoods - HAL Accéder directement au contenu
Chapitre d'ouvrage Année : 2015

Food Safety policy in a time of Technofoods : Risk, Governance and Legal Issues of nanofoods

Alessandra Di Lauro
  • Fonction : Auteur

Résumé

1. THE LEGAL BASIS OF FOOD SAFETY POLICY (Luc Bodiguel) 2. TECHNOFOOD AND RISK (Luc Bodiguel) 3. LEGAL ISSUES RELATING TO NANOFOODS (Alessandra Di lauro)
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
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halshs-01368518, version 1 (07-01-2022)

Identifiants

  • HAL Id : halshs-01368518 , version 1

Citer

Luc Bodiguel, Alessandra Di Lauro. Food Safety policy in a time of Technofoods : Risk, Governance and Legal Issues of nanofoods. Mac Mahon and Cardwell (eds). Research Handbook on EU Agriculture Law, Edward Elgar, pp.368-383, 2015, 9781781954614. ⟨halshs-01368518⟩
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Dernière date de mise à jour le 07/04/2024
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