Service interruption on Monday 11 July from 12:30 to 13:00: all the sites of the CCSD (HAL, EpiSciences, SciencesConf, AureHAL) will be inaccessible (network hardware connection).
Skip to Main content Skip to Navigation
Directions of work or proceedings

Mélanges offerts en l'honneur de Pierre-Yves Lambert

Gaël Hily 1 Guillaume Oudaer Hervé Le Bihan 1 
1 CRBC Rennes - Centre de recherche bretonne et celtique
UR2 - Université de Rennes 2 : EA 4451, CRBC - Centre de recherche bretonne et celtique
Résumé : 35 contributions d'universitaires français et étrangers
Document type :
Directions of work or proceedings
Complete list of metadata

https://halshs.archives-ouvertes.fr/halshs-01227630
Contributor : Gaël Hily Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, November 11, 2015 - 5:59:09 PM
Last modification on : Friday, April 22, 2022 - 3:31:49 AM

Identifiers

  • HAL Id : halshs-01227630, version 1

Citation

Gaël Hily, Guillaume Oudaer, Hervé Le Bihan. Mélanges offerts en l'honneur de Pierre-Yves Lambert. Guillaume Oudaer, Gaël Hily et Herve Le Bihan. France. Éditions Tir, pp.454, 2015, Mélanges offerts en l'honneur de Pierre-Yves Lambert. ⟨halshs-01227630⟩

Share

Metrics

Record views

124